top of page

Ilmakuvaus

Ilmakuvaus tallentaa upeat näkymät ilmasta käsin tuotteista, kiinteistöistä, tapahtumista ja muista kohteista.

Laadukas ilmakuvaus herättää brändisi eloon

Nosta brändisi uudelle tasolle ja tarjoa yrityksestäsi ainutlaatuinen näkökulma maan päältä kuvatun materiaalin rinnalla.

 

Ilmakuvauksella avaat yrityksesi visuaaliselle tarinankerronnalle uusia ulottuvuuksia: voit esitellä tuotteesi sen luonnollisessa ympäristössä tai luoda vaikuttavia mielikuvia brändillesi.

 

Ilmakuvat sopivat erityisen hyvin tuote- ja mainosvideoihin, kiinteisto- ja asuntokuvauksiin, tapahtumavideoihin, työmaa- ja rakennuskohteisiin sekä yritysesittelyvideoihin.

 

Myös erilaiset maaston kartoitustyöt kuten metsäkartoitukset tai leväkartoitukset onnistuvat vaivattomasti ilmakuvauksen avulla.

 

Palvelu räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan vastaamaan juuri sivun toiveitasi. Ota yhteyttä ja kuule lisää ilmakuvauksen mahdollisuuksista!

Dronekuvaaja

DSC05128_edited.jpg

Elias Kalliola

Dronekuvaaja & tarinankertoja

Ammattikuvaajana olen kokenut ulkoilubrändien tuotevideoiden, kiinteistöjen, työmaiden ja laajojen luontoalueiden kuvaamisessa. 

Tarjoan korkealaatuiset valokuvat ja ilmavideokuvausta satojen tuntien lentokokemuksella ympäri Eurooppaa.

Yritysvideot_EliasKalliola_still.png

ELIAS KALLIOLA PHOTOGRAPHY

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

OSOITE

Pohjoiskaari 8 b 32

00200, Helsinki

Hinnat

Ilmakuvaus alk. 150 € / 30 min
Ilmavideokuvaus alk. 250 € / 30 min

Hintaan lisätään alv 24 %.

Palvelu sisältää kuvauksen sovitussa kohteessa, ammattimaisen kuvankäsittelyn ja valmiiden materiaalien toimituksen latauslinkin kautta.
 
Kaikki ilmakuvaukset toteutetaan ilmailulainsäädäntöä noudattaen ja sääolosuhteet huomioiden. Mikäli kova puuskainen tuuli tai vesisade tekee kuvauksen turvattomaksi, siirrämme kuvausajan turvallisempaan ajankohtaan.
bottom of page